Huwelijken

Wedding planning van jA tot Z

Grand Weddings is een aparte afdeling van Grand Events en organiseert totaalconcepten voor exclusieve trouwfeesten en huwelijksverjaardagen, voornamelijk aan huis en op bijzondere locaties. Deze service is ideaal voor wie weinig (vrije) tijd heeft, speciale wensen koestert, een aparte locatie zoekt, een feest in eigen tuin wil of gewoon een wedding planner nodig heeft die de hele dag aanwezig is om alles in goede banen te leiden. Grand Weddings staat garant voor een zorgeloze voorbereiding en wedding planning van jA tot Z. Een geslaagd trouwfeest, intiem of groots, start immers met een perfecte organisatie.

“Gemiddeld, doorsnee of standaard staan niet in mijn woordenboek. Net zoals elk koppel is elk feest uniek. Als wedding planner vertaal ik een droom in een spraakmakende belevenis die perfect bij het koppel past.”

Het trouwfeest hebben jullie al(lang) achter de rug, maar jullie wensen dit nog eens over te doen bij het vieren van jullie huwelijksverjaardag? Dan zorgt Grand Weddings ook voor een onvergetelijke dag!

De wedding planner is bij elk feest persoonlijk betrokken, is aanwezig van begin tot einde en laat niets aan het toeval over. Ze is stressbestendig, flexibel en creatief: belangrijke eigenschappen voor de organisatie van een geslaagd feest! Sinds 2006 heeft Esther Vandebroek al veel koppels een sprookjeshuwelijk bezorgd.

Mogelijkheden

Totaalconcept

Grand Weddings is gespecialiseerd in totaalconcepten en regelt het feest van jA tot Z, van huwelijksaanzoek tot bedankjes achteraf. Wij nemen de volledige organisatie van jullie huwelijk voor onze rekening. Jullie kunnen met een gerust hart alles aan ons toevertrouwen: uitwerken van een concept, budgetbeheer, leveranciers contacteren, begeleiding van de ceremonie… Zo kunnen jullie zorgeloos genieten van de voorbereidingen en van jullie ‘mooiste dag’.

A la carte

Willen jullie het huwelijk liever zelf organiseren, maar hebben jullie nood aan een weddingplanner om de dag zelf te begeleiden? Ook dan kunnen jullie een beroep doen op Grand Weddings. Op basis van een grondige bespreking en jullie plannen werken wij werken een draaiboek uit en informeren alle betrokken leveranciers. Op de dag zelf zijn wij ter plaatse, zorgen voor vlekkeloos verloop en zijn het aanspreekpunt voor alle partijen.

Wedding consult

Het huwelijskfeest organiseren jullie liever zelf, maar jullie kunnen hulp en advies gebruiken? Zijn jullie bijvoorbeeld op zoek naar leuke ideeën of een thema, betrouwbare leveranciers, hebben jullie vragen over de dagindeling, hulp nodig bij het opstellen van een draaiboek of het budgetbeheer...? Dan is een persoonlijk wedding consult iets voor jullie. Tijdens een eenmalige inspirerende sessie bespreken we samen jullie wensen, beantwoorden we vragen, geven tips en adressen van leveranciers, creatieve styling ideeën en/of hulp bij de praktische planning.

Enkele voorbeelden

  • Grand Weddings huwelijksverjaardagen
  • Themafeest Strak & Trendy
  • Grand Weddings huwelijken
  • Tuinfeesten
  • Themafeest Orientaals

Werkwijze

Kennismaking en briefing: kosteloos en vrijblijvend, bespreking wensen, mogelijkheden en budget

Gold Arrow

Conceptvoorstel en prijsofferte: duidelijk omschreven, gedetailleerd en voorzien van beeldmateriaal

Gold Arrow

Overeenkomst tussen beide partijen: engagement en startschot voor de organisatie

Organisatie en planning: alle briefings en afspraken met de opdrachtgever(s), de toeleveranciers en medewerkers, uitwerking van het volledig concept, opstelling van een praktisch draaiboek en checklist, planning en beheer van het budget

Gold Arrow

Wedding coördinatie: aanwezigheid vanaf opbouw tot en met afbouw, coördinatie van het hele organisatieproces ter plaatse en aanspreekpunt voor alle betrokken partijen, zowel gasten als leveranciers en medewerkers

Gold Arrow

Evaluatie: nabeschouwing, met aandacht voor verzamelen van informatie en beoordelen van de wedding planning en bruiloft.

Voordelen

Het beroep wedding planner raakt steeds bekender bij het grote publiek, maar toch krijgt Grand Weddings vaak de vraag waarom trouwkoppels zouden moeten kiezen voor een wedding planner. Wat is met andere woorden onze meerwaarde bij jullie huwelijk? We zetten de voordelen even op een rijte.

Ten eerste verzekeren we een persoonlijke aanpak. We ontwerpen een concept dat past bij jullie wensen én budget. Net zoals ieder koppel verschillend is, zijn onze feesten dat ook. Jullie hebben bovendien steeds zicht op de planning en het budget, en blijven tijdens de voorbereidingen op de hoogte van alle stappen. Ook volgen we alle huwelijkstrends op de voet en jullie kunnen bij Grand Weddings rekenen op meer dan 10 jaar ervaring als wedding planner.

Het cliché zegt dat een trouwfeest uitbesteden duur is. Het tegendeel is echter waar. Zo beschikken we over een breed netwerk van kwalitatieve leveranciers met wie we de beste prijzen onderhandelen. We beheren uw budget en vermijden onaangename verrassingen bij de afrekening.

Uit onderzoek blijkt dat de organisatie van een huwelijk gemiddeld zo’n 200 à 300 uur tijd vergt. Deze tijdsbesparing beperkt zich niet alleen tot de organisatie van het feest zelf, maar we houden bijvoorbeeld ook de gastenlijst bij, dankzij onze RSVP-tool, een gepersonaliseerd online registratiesysteem. Die tijd kunt u dus besteden aan andere (leuke) dingen.

Tenslotte is de wedding planner tijdens de huwelijksdag het aanspreekpunt voor het koppel, de gasten en alle leveranciers. Op die manier hoeven jullie alleen maar te genieten van die bijzondere dag!

  1. Persoonlijke aanpak en ervaring
  2. Originaliteit en kwaliteit
  3. Kosten- en tijdsbesparing